La magna exposició “Dones en marxa” registra 700 visitants al seu primer mes en la Casa de Cultura d’Ontinyent

La magna exposició “Dones en marxa” de la Diputació de València ha registrat prop de 700 persones visitants al seu primer mes d’estada a la Casa de Cultura d’Ontinyent. Des de la seua inauguració el passat 8 de març per part del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i fins al passat dijous 6 d’abril, un total de 688 persones han visitat la mostra, majoritàriament veïnat d’Ontinyent (86%) però també persones foranes (14%). Per sexes, el 59% de les persones visitats són dones i el 41% homes.

La regidora d’Igualtat i diputada, Natàlia Enguix, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en destacar com a “oportunitat única” la possibilitat de visitar està exposició de manera gratuïta i sense eixir d’Ontinyent, “un recull d’obres de gran valor artístic i patrimonial propietat de la Diputació de València, que ens mostren l’evolució de la imatge artística de les dones en els últims dos-cents anys”. L’exposició inclou més de mig centenar d’obres pictòriques i escultòriques d’artistes com Ignacio Pinazo, Francisco Bolinches, Carmen Mateu, Aurora Valero, Balbino Giner, Ricardo Zamorano, Rafael Pérez, Amadeo Roca, Enrique Navas, Joan Genovés, Josefina Inglés, Carmen Lloret o Rosa María Artero, entre d’altres.

La mostra pot ser visitada fins al 22 de maig pot ser visitada de manera lliure i gratuïta de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 horas i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores. Ara, a més, associacions, col·lectius i centres educatius des de sisé de primària fins a universitaris podran fer visites guiades prèvia reserva, per a grups de mínim 15 persones, telefonant al 962918230, via correu electrònic a cultura@ontinyent.es o acudint a la Casa de Cultura.