La nova zona verda de la Universitat estarà en octubre

El proper mes d’agost començaran les obres per adequar el solar resultant del derrocament de dos dels edificis adjacents al Campus Universitaris d’Ontinyent, amb intenció de convertir l’espai en una zona verda. Des de l’Ajuntament d’Ontinyent expliquen que, tot i començar les obres al mes d’agost, “al tractar-se d’un mes complex, s’espera que la nova zona estiga llesta la primera quinzena d’octubre”.

El derrocament de les cases 26 i 28 de l’avinguda Torrefiel es convertiran en una zona a l’aire lliure pensada per a l’esplai dels estudiants del Campus. Així, en el projecte consta que “ja que la zona a l’aire lliure té un acabat amb solera de formigó, es proposa en l’ampliació un acabat de terra de morter i escocells que facen possible desenvolupar, més endavant, una zona enjardinada”.

Cal destacar que l’Ajuntament d’Ontinyent va comprar les cases adjacents a l’edifici Lluis Vives amb l’objectiu de cedir-les a la Universitat de València, pensant en un espai per al futur creixement del Campus., Així, mentre aquest fet es du a terme, el consistori ha decidit adequar aquest espai fins que les necessitats de creixement precisen aquesta zona.