La plaça de la Concepció es convertirá en un espai de foodtrucks en Festes

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat aquesta dimarts la seua programació d’Ontinyent En Concert, amb la qual complementarà tota l’activitat de la Societat de Festers durant la Setmana Gran dels Moros i Cristians.

Una de les novetats més destacables és la desaparició de les tradicionals ‘paradetes’ del carrer Músic Vert, en canvi, la plaça de la Concepció acollirà un espai en el qual s’instal·laran diverses foodtrucks. Així, des del dijous fins al diumenge, i mentre estén en marxa els concerts i discomòbils que es duran a terme al pàrquing de Paduana, els assistents podran sopar en aquests espais, de la mà de l’associació d’hostalers, AHVAL. A més a més, el divendres, l’horari d’obertura d’aquests foodtrucks s’avançarà a la vesprada, per tal de donar servei a tot el públic de l’Entrada.

CONCERTS

Pel que fa a la programació musical, el plat fort d’aquest any serà el concert de Buhos i Maluks, que tindrà lloc el dimarts, 22 d’agost. Les entrades tindran un cost de 12 euros i es posaran a la venda l’1 d’agost, en entradasparaeventos.es. Serà de nou en el pàrquing de Paduana, encara que des de l’Ajuntament han confirmat que la col·locació de l’escenari i de les barres serà diferent de la de l’any anterior.

A més, el dimecres, en el mateix lloc, actuarà el grup d’Albaida i Ontinyent, Baketà, i Esquina Finlandia, un grup valencià que aquest mateix cap de setmana actuava en el prestigiós Festival Internacional de Benicàssim.

Tota la programació, en la pròxima edició en paper del Periòdic d’Ontinyent.