La Pócima, la ginebra de l’Olleria que incorpora llum pròpia

David Soucase Pardo és un empresari de l’Olleria que es dedica a la comercialització de begudes i ha creat la marca La Pócima, amb un producte estrella: la ginebra, elaborada a Galícia, a la manera tradicional i que està tenint un gran acolliment en el mercat, de manera que ha aconseguit duplicar la demanda en l’últim any.

David i el seu equip eren distribuïdors i tenien la marca de vi ‘D’un glop’, que s’elaborava a Ontinyent pel celler El Angosto i vam comprovar que la tendència era consumir vi de la zona pel que costava introduir-ho en altres províncies. Llavors vam tenir la idea de crear una ginebra, a mi m’agradava la zona de Galícia i vam tenir la idea de fer-la allí. Vam signar un acord comercial amb una destil·leria d’allí i ha sigut un èxit de col·laboració, perquè són persones molt serioses, amb experiència i processos d’elaboració artesanals i, el més important, ens han ajudat molt, explica Soucase.

La Pócima, la ginebra de l'Olleria que incorpora llum pròpia El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

David Soucase, CEO de La Pócima.

La Pócima és un producte prèmium “però que el pot adquirir qualsevol persona, pel que vam intentar que tinguera el preu just, en relació a la seua qualitat. A més, tenim tres tipus de ginebra: ClássicaRosé i Apple, pensades per a tots els gustos i edats”.

El CEO de La Pócima va voler donar a conéixer la seua ginebra incorporant a la botella llum pròpia, de manera que destaca sobre la resta als estands i expositors.

Pel que respecta a l’evolució de les vendes, “estem creixent a bon ritme, però amb els peus en el sòl, perquè quan hi ha una comanda gran cal forçar tot l’engranatge per a traure-ho. Aquest impuls té pros i contres, però aquest tipus de reptes són benvinguts. Quant a les vendes, des de principi d’any hem venut 20.000 botelles, un 100% més que l’any anterior i cal destacar que la marca és recent, ja que es va crear en 2016”.

Tots els productes de La Pócima es poden adquirir a través de la seua pàgina web “altra de les nostres innovacions”.