La primera sessió de “Museus en Família” al MAOVA esgota les places oferides

“Museus en Família” impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent esgotava el passat dissabte les places oferides, reunint una vintena de xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys per gaudir de les activitats programades.

Es tracta d’una activitat inclosa dins les accions del “Pla Corresponsables”, posada en marxa per ajudar a les famílies a conciliar la seua vida familiar, laboral i personal i crear llocs de treball, que inclou tallers i activitats al Museu del Tèxtil i el MAOVA cada dissabte de matí, a les quals els menuts i menudes poden participar amb un familiar. La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, agraïa “la bona acollida a un programa en el qual participen les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut, i amb el que volem afavorir la conciliació de manera útil i educativa, tot aprofitant les subvencions aconseguides de la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Igualtat”.

Les pròximes sessions de “Museus en Família” tindran lloc al Museu del Tèxtil els dies 11 i 25 de març, 15 i 29 d’abril i 13 de maig; i al Museu Arqueològic MAOVA el 18 de març, 1 i 22 d’abril i 6 de maig. Les activitats inclouen una visita guiada, un contacontes i diferents tallers tematitzats en aspectes vinculats al sector tèxtil, a la història o l’arqueologia. Els xiquets i xiquetes podran estar acompanyats i acompanyades per un familiar, i per apuntar-se cal reservar plaça de manera gratuïta accedint al codi QR inclòs en la cartelleria que es difon sobre l’activitat, podent-se ampliar la informació al telèfon 962918207.