La recollida material per a Ucraïna, a la Sala Gomis

Novetats al voltant de la recollida de material prevista per demà dissabte a partir de les 11 del matí. Serà en la zona del recinte firal però es centralitzarà en un punt en concret, en la Sala Gomis, a la qual es podrà accedir per l’accés del pàrking.

Aquest nou canvi obeïx a dos raons. La primera, per facilitar la logística davant les previsions meteorològiques. La segona, i més destacable, és la implicació de l’Ajuntament d’Ontinyent en la iniciativa que havien posat en marxa un grup d’ontinyentins amb una família ucraïnesa. Des del consistori s’avala esta acció d’emergència que començarà demà i que tindrà continuïtat durant les pròximes setmanes. Així, s’habilitaran també les dependències dels centres cívics de Sant Josep i el Llombo, així com el CIM de Sant Rafael per a continuar l’arreplegada de materials. L’arreplegada de material en aquests centres serà de dilluns a divendres en horari de les 10:00 h fins a les 13:00 h , i de 16:00 h a 20:00 h.

L’acció de demà dissabte, amb un camió que eixirà amb el primer material arreplegat a Ontinyent, compta també amb la garantia de l’ONG International Human Rights Defense Comissariat.