La residència d’estudiants d’Ontinyent esgota les seues places

La residència per a estudiants universitaris, de Formació Professional, personal investigador i auxiliars de conversa ha esgotat les seues 8 places. El regidor d’Educació, Ferran Gandia, explicava que comptar amb aquesta residència “és un dels avantatges que oferim a l’alumnat que opta per formar-se a la nostra ciutat i que suposa també un avanç en la línia de dinamització del barri de la Vila i de la mateixa ciutat”.

Les places per al curs 2023-2024 han estat assignades a alumnat del Campus d’Ontinyent que procedeix de diverses comarques i províncies, els quals s’instal·laran a partir del mes de setembre a l’immoble municipal al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. El regidor de Joventut, Àlex Borrell, destacava que “la ubicació de la residència al centre històric ens permet rejovenir aquesta zona i és el complement perfecte a la formació reglada de l’alumnat que durant l’any pot gaudir de la programació de joventut i cultural que oferim des de l’Ajuntament”.

Així, la residència consta d’una superfície de 300 m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa. Aquest espai amb un preu de renda mensual de 80 € compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.