La revista ‘Orgull de Festes’, un vincle emocional que lliga amb els Moros i Cristians

La nostàlgia de les festes ompli el buit de la Setmana Gran que senten moltes ontinyentines i ontinyentins. Per això, per a abandonar aquest sentiment i ocupar els dies de Festes, arriba la revista ‘Orgull de Festes’, que pretén crear un sentiment d’orgull en la ciutadania d’Ontinyent i, sobretot, ser la corda que els lligue als Moros i Cristians, el vincle amb la terra, el combustible per a renovar les energies per a l’any que ve.

A partir del dissabte 31 de juliol, la revista ‘Orgull de Festes’ es podrà trobar als quioscs i punts de venda habituals per només 2 euros. A les seues pàgines, ornamentades amb materials visuals i escrits, descansen els nombrosos actes d’aquesta setmana per a recórrer junts aquestes vivències i submergir-se en una mar d’emocions, des d’on es puga navegar a aquests records.

En aquest camí, també acompanya el Castell de Festes, ja que es tornarà a regalar junt amb la revista davant del gran èxit i l’elevada demanda que va tindre durant la seua primera entrega. Però l’autèntic regal és poder gaudir de les Festes d’Ontinyent a través d’aquestes dues peces i de les retransmissions en directe dels diferents actes. Enguany, des de casa perquè a l’any que ve tornem tots junts a Daniel Gil; uns desfilant i altres aplaudint, però tots emocionats.