La Teleformació gratuïta amb Diploma LABORA que estaven esperant els treballadors/as i autònoms/as de Castelló.

Després de 25 anys de trajectòria a València el Centre de Formació per a l’Ocupació, Grup García Ibáñez, obri la matriculació en les Especialitats Formatives del 2022 als professionals de la província de Castelló.

En aquesta convocatòria els interessats podran sumar noves competències pràctiques al seu perfil professional amb formació subvencionada, sense cost, 100% en línia i a més, obtenir un Diploma Oficial, vàlid en tota Espanya, expedit pel Ministeri de Treball i Economia Social, el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i LABORA Generalitat Valenciana.

Què són les Especialitats Formatives gratuïtes per a treballadors?

Són cursos gratuïts oferts pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) que cobreixen les necessitats formatives dels treballadors/as en actiu i donen solució a les necessitats formatives dels professionals que volen actualitzar-se, aprendre noves habilitats per a exercir la seua activitat o completar la seua qualificació professional per a millorar la seua posició laboral.

La gran protagonista d’aquesta convocatòria és la Teleformació que facilita als treballadors l’accés a la formació contínua de qualitat, amb horaris flexibles i 100% en línia.

Qui pot inscriure’s en la convocatòria d’Especialitats Formatives gratuïtes del 2022 per a treballadors en modalitat Teleformació?

Tots els treballadors/as en actiu, en situació d’ERTE i autònoms/as de la província de Castelló poden inscriure’s durant els mesos de febrer i març a través de la pàgina web https://trabajadores.cursosgratisencastellon.es/, telefonant al 96 287 14 94 o escrivint un correu electrònic a coordinacion@garcia-ibanez.com. 

Les places són limitades i la matriculació s’efectuarà seguint l’ordre d’inscripció.

Els interessats de les províncies de València i Alacant també poden estar al dia de les noves convocatòries de Formació Subvencionada per a treballadors seguint el perfil de Linkedin del Grup García Ibáñez i en les seues xarxes socials.

Grup García Ibáñez: la Formació Subvencionada que aporta valor a Castelló

Grup García Ibáñez és una de les entitats més valorades per les entitats col·laboradores per la seua experiència, la qualitat dels seus continguts formatius i el compromís del seu equip docent, que posa el focus en l’evolució professional dels alumnes.

A més, el Centre de Formació per a l’Ocupació Grup García Ibáñez és membre de l’Associació de Proveïdors d’e-learning (APEL), el segell de confiança que garanteix als alumnes els màxims estàndards de qualitat en Teleformació subvencionada.

Amb la seua matriculació l’alumnat de Grup García Ibáñez també es beneficia dels seus serveis gratuïts d’Agència de Col·locació, Orientació i Inserció Laboral, que contribueixen de manera determinant a l’assoliment dels seus objectius professionals.