La X Volta a Peu per a persones amb Diversitat Funcional d’Ontinyent reuneix a més de 700 persones

Més de 700 persones participaven aquest dimecres a Ontinyent en la X Volta a Peu per a persones amb Diversitat Funcional d’Ontinyent, un matí d’activitats organitzades pel Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” i la Coordinadora de Centres Ocupacionals COPAVA, que incloïen dues curses, lliurament de trofeus i un dinar.

L’acte comptava amb una representació municipal encapçalada per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui recordava que el Centre Ocupacional és de titularitat municipal i agraïa “el treball de totes les persones que treballen al centre i a totes les persones voluntàries que s’impliquen en accions com aquesta jornada d’integració”.

En total, s’ha comptat amb 26 centres de la província (24 centres ocupacionals, més el Col·legi d’Educació Especial i el Centre de Dia d’Ontinyent), amb 570 corredors en dues curses: una primera de 400 metres, per a 140 corredors i corredores amb assistència; i una segona prova de 2 km per a la resta de participants. En total, han assistit més de 700 persones entre atletes i acompanyants.

L’organització ha comptat també amb el suport i l’ajuda de l’alumnat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus de la Universitat de València a Ontinyent, així com voluntariat del Centre Ocupacional; l’animació dels col·legis Sant Josep, Santa Maria, la Solana, Carmelo Ripoll, Lluis Vives, Bonavista i l’IES Pou Clar. Des de la direcció del Centre Ocupacional s’ha donat les gràcies a totes les persones i entitats que han col·laborat amb la iniciativa, que a més de l’alcalde, els regidors i regidores de l’Ajuntament i els centres educatius, també han inclòs en l’AMPA del centre ocupacional, Protecció Civil i Policia Local.