L’activista social Mohamed Amrani parlarà sobre identitats hui, a Ontinyent

L’emprenedor, comunicador i activista social català d’origen marroquí Mohamen El Amrani, impartirà una conferència aquesta vesprada a Ontinyent per parlar sobre la importància de crear identitats perquè la societat puga conviure en harmonia.

La conferència serà a les 19 hores, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i és una activitat que es troba dins de la IV Setmana Pedagògica d’Ontinyent i forma part de la programació d’Escola de Famílies, amb la col·laboració del grup Educar en la convivència.

Les activitats al voltant de la Setmana Pedagògica continuen demà amb un dels seus principals punts d’atracció: la V Fira de l’Estudiantat, que podrà visitar-se a la plaça de la Concepció de 9 a 14 hores. A la vesprada, se celebrarà la II Fira dels Ensenyaments de Règim Especial de 18 a 20 hores, a la plaça del Mestre Ferrero.

Dissabte, serà el torn d’un taller per a crear patis i parcs dinàmics pensats en la inclusió i la plena convivència de totes les persones, activitat que compta amb la col·laboració d’INCLOUTEA. Serà a les 10 hores, al Centre Cultural Caixa Ontinyent.