L’actor Isaak Gracia impartirà una ‘masterclass’ gratuïta aquest dissabte

L’actor ontinyentí Isaak Gracia, resident a Los Ángeles, aprofitarà la seua estada al poble per impartir una classe magistral. El curs tindrà lloc aquest dissabte en l’antiga biblioteca (carrer Gomis 7, planta baixa) de 10:00 hores fins a 14:00 hores. El taller també comptarà amb la col·laboració de la companyia local ‘Pantomina Teatre’.

Isaak anima a tota la ciutadania a sumar-se a aquesta experiència, però especialment a aquells veïns i veïnes que estan interessats en el món de les arts escèniques. Durant quatre hores l’actor impartirà exercicis pràctics barrejant diferents tècniques d’interpretació, entre aquestes destaquen: Meisner, Stanislavski, Lee Strasberg, Chejov, i Stella Adler.

Els interessants amb el curs hauran d’enviar un correu electrònic a la direcció delphis.production@gmail.com o un missatge al perfil d’Instagram @delphisentertainment. L’actor recomana que els usuaris expliquen de manera breu la seua experiència en les arts escèniques i perquè els agradaria participar en el taller.