L’administració de loteria que ha repartit més de 4 milions d’euros

Passaven les 13 hores i el número 88.008 s’anunciava com el de la Grossa del sorteig de la Loteria de Nadal de 2023. De seguida es coneixia els punts de la geografia on s’havia repartit. I entre ells, l’administració de loteria número 1, La Milagrosa, d’Albaida. Estaven d’enhorabona perquè apenes un parell d’hores abans ja havien donat un cinqué premi, amb el 57.421.

En total l’administració d’Albaida ha donat més de 4 milions d’euros ja que a aquesta xifra corresponent a la sèrie 61 del primer premi, cal afegir els 60.000 euros del cinqué.

Qui són els guanyadors?

Difícil saber-ho si no s’identifiquen. El que sí que es podia assegurar des de l’administració de loteria d’Albaida és que els premis no havien anat a parar a filaes ni associacions perquè feren les seues participacions sino que tot s’havia venut a particulars en la taquilla. Per tant, a hores d’ara, a Albaida, o a qualsevol població de la contornada, ha d’haver algun mig milionari, o milionari sencer en cas que s’emportara més d’ún dècim del número premiat.