L’aielonera Ivana Andrés capitaneja a la selecció i és campiona del món

Ahir tot un país va vibrar amb la selecció espanyola de futbol. Les xiques de La Roja van guanyar el seu primer Mundial a Sidney, després de véncer a la selecció d’Anglaterra, que partia com a favorita.

Però si va haver un lloc on aquesta cita es va viure amb més emoció va ser a Aielo de Malferit, d’on és Ivana Andrés, la defensa del Real Madrid i capitana de la selecció espanyola en aquest campionat mundialista. L’Ajuntament d’Aielo va voler enviar tot el suport a la seua veïna, organitzant un encontre a la Llar del Jubilat per seguir en directe aquesta final.

A més, per donar més emoció a l’assumpte, Ivana era l’encarregada, com a capitana, d’alçar eixa copa de campiones del món. Un fet amb el qual Ivana, i la resta de les seues companyes d’equip, ja ha escrit una pàgina en la història de l’esport espanyol.

No era l’únic vincle de la selecció amb la Vall d’Albaida, ja que no ens podem oblidar d’Aitana Bomnatí i Conca. La jugadora del FC Barcelona, filla d’un ontinyentí, va ser guardonada com MVP del Mundial i ja apunta com a favorita per a guanyar el Baló d’Or.