L’Ajuntament atorga una subvenció extraordinària per a les activitats del 50 aniversari dels Júniors de Sant Josep d’Ontinyent.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha atorgat una subvenció extraordinària de 10.000 euros per a les activitats del 50 aniversari dels Júniors de Sant Josep d’Ontinyent. Aquesta xifra, que s’afegeix a la que ja reben anualment els júniors per a la seua activitat ordinària, permetrà fer front a les despeses d’iniciatives com la gravació d’un documental, la publicació d’un llibre o l’exposició retrospectiva de l’activitat del centre.

La “cremà” de la falla dels Júniors comptava aquest diumenge amb la presència de l’alcalde, Jorge Rodríguez, els regidors del govern, Òscar Borrell (Territori), Jordi Vallés (Joventut), Àngels Muñoz (Festes) i Àlex Borrell (Cultura), qui destacava la importància “d’estar al costat del Centre Júnior de Sant Josep en l’impuls als actes culturals d’un aniversari tan significatiu com aquest, on es valora la tasca per impulsar un moviment juvenil pel qual han passat molts milers de persones en aquest mig segle d’història”.