fbpx

L’assemblea ratifica a Conxin com la primera presidenta de la Setmana Santa

En l’assemblea extraordinària celebrada aquest dimecres 27 de juliol, ha estat elegida presidenta de la Junta de Germanors i Confraria de Setmana Santa d’Ontinyent, Conxin Donate Centener, confrare pertanyent a les confraries del Crist de la Palma i del Sant Sepulcre.

Donate està molt vinculada a diferents entitats com el Nou Orfeo, Sant Antoni, és catequista de confirmació, fou la secretaria de la Trobada de Sepulcres que es va celebrar fa uns anys a Ontinyent i participa activament en el Via Crucis del Crist de la Palma i en l’Ofici de Tenebres.

En aquest sentit, substitueix en el càrrec a Jose Antonio Calatayud Conejero, qui ha exercit el càrrec de president durant 14 anys, amb “el seu caràcter afable, fent patrimoni i deixant una entitat sanejada i amb molts projectes”, assenyalen des de l’entitat.

“Gràcies, José Antonio i junta directiva per la teua dedicació, i a Conxin desitjar-li el millor de les sorts, sent la primer dona que presidirà la nostra entitat!”, han expressat en un comunicat.