L’AVE València-Madrid des de 7 euros a partir del 21 de febrer

Renfe iniciarà les circulacions comercials del nou servei d’alta velocitat Avlo, entre Madrid i València, el pròxim 21 de febrer. Els bitllets es posen a la venda el pròxim 20 de gener i tindran un preu des de set euros.

Els menors de 14 anys tindran una tarifa bàsica de 5 euros, sempre que vagi acompanyat de l’emissió d’un bitllet d’adult (amb un màxim de dos bitllets de nen per adult). Per a famílies nombroses també hi ha previstos descomptes, del 20% per a les de categoria general, i del 50% per a famílies nombroses de categoria especial.

Sobre el preu base, el client pot afegir serveis addicionals, com a selecció de plaça, canvis o anul·lacions i equipatge addicional. El preu base inclou de manera gratuïta una maleta de cabina i una bossa de mà.

6 circulacions diàries

El nou servei de trens Avlo, alta velocitat baix cost de Renfe, oferirà sis circulacions diàries, tres per sentit, entre totes dues ciutats, la qual cosa suposa una oferta de 2.200 places al dia. Quatre dels sis trens Avlo (dos per sentit), tindran parades en les estacions de Cuenca Fernando Zóbel i Requena-Utiel.