L’empresa de les obres del CEIP Martínez Valls abandona la reforma

El Partit Popular ha informat que a data 11 de gener, l’empresa contratista de la reforma del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent ha rescindit el contracte i no continuarà amb les obres del col·legi. Un nou entrebanc per a uns treballs que estan paralitzats des de maig-juny de 2023. En aquest temps s’ha realitzat una modificació, tant per l’increment de costos, com per un canvi d’obra solicitada per l’equip directiu. Segons ha explicat Rafa Soriano, portaveu del grup municipal del PP, “nosaltres som transparents i donem la informació real”.

D’aquesta manera, ha fet un repàs per la cronologia més recent, apuntant que el 27 de novembre de 2023, “el director general va firmar l’adopció de millores i imprevistos”; el 22 de desembre, el ple va modificar la delegació de competències i l’11 de gener de 2024, l’empresa contratista va rescindir el contracte de les obres del CEIP Martínez Valls”. Així les coses, la pilota es troba en aquests moments en la teulada de l’Ajuntament d’Ontinyent, en el qual la Generalitat té delegades les competències del projecte Edificant, per tal de trobar una nova empresa que acabe amb els treballs, que segons Soriano estan executats al 40%.

Les declaracions les feia el regidor del PP en l’Ajuntament d’Ontinyent en una roda de premsa per tal de parlar del pressupost autonòmic, acompanyat pels diputats del PP en les Corts, José Forés i Mª Carmen Contelles, així com per Gonzalo Català, president en funcions de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i coordinador comarcal del partit.