L’equip masculí del Triatló Ontinyent a un pas de tornar a Primera Divisió

Aquest diumenge 30 d’abril s’ha celebrat la 33a edició del Triatló de Vinaròs. Aquesta prova disputada a la localitat castellonenca ha format part del calendari de competicions de la lliga de Clubs Caixa Popular organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i ha sigut la penúltima cursa de la lliga.
El segon triatló de la temporada s’ha disputat en format per equips i en distància Esprint. Així, tots els membres de l’equip han hagut de completar de manera conjunta 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.
Pel que fa als resultats, l’equip masculí format per Josep Bodí, Vicent Gandia, Antonio Tortosa, Jordi López i Sergio Juan ha aconseguit una cinquena posició que els permet mantenir-se en el quart lloc de la taula i continuar pensant en l’ascens a la Primera Divisió. Laura Morcillo, Paula Chafer, Celia Bolinches i Ana Maria Candrea van estar les encarregades de representar el club ontinyentí en la lliga femenina, finalitzant el triatló en 10a posició.
La sisena i última prova de la Lliga de Clubs tindrà lloc el pròxim diumenge 4 de juny a la platja de la Malva-rosa. L’anomenat Triatló València se celebrarà en format individual i en distància Esprint. Obtenint els resultats obesos en les proves celebrades fins al moment, l’equip femení es mantindria en Primera Divisió i l’equip de xics tornaria a ascendir a Primera Divisió.