Les càmeres seran claus per identificar al motorista fugat

La investigació per tractar d’identificar el motorista que ahir va fugir després de l‘atropellament d’un xiquet continua oberta. Segons indiquen fonts policials, s’està recaptant tota la informació possible a través de les càmeres ubicades en el la zona. En concret les càmeres d’un supermercat del carrer, tant la que apunta cap a l’exterior com la multiusos. Les gravacions realitzades durant el dia d’ahir, entre les 13:30 i les 14:30 hors poden ser determinants per esclarir l’autoria.

De moment es coneix alguna dada sobre el motorista. Segons indiquen alguns testimonis presencials anava vestit de negre, també amb el casc del mateix color. El vehicle circulava en direcció a l’Avinguda d’Albaida. Després de produir-se l’atropellament, a l’altura del pas de peatons del col·legi Martínez Valls, segons informació facilitada per fonts oficials, el vehicle va continuar un metres, es va parar per observar que la mare arreplegava el xiquet i, aleshores, va reiniciar la seua marxa abandonant el lloc dels fets.

Les forces policials continuen amb aquesta investigació que té com a objectiu identificar el motorista causant dels fets.