Les empreses que més facturen de la nostra comarca

Sis empreses de la Vall d’Albaida figuren entre les 100 que més facturen a la província de València segons la informació publicada per El Economista.es i que fa referència a dades consolidades.

La primera empresa que apareix en el rànking és Family Cash, domiciliada a l’Olleria, i dedicada a la comercialització de productes d’alimentació i beguda en supermercats. Les seues vendes van superar els 413 milions d’euros amb uns actius de 180 milions. Family Cash apareix en el número 10 del rànking de la província.

La segona empresa del llistat a la Vall d’Albaida és la bocairentina Nudisco, amb una xifra de negoci de 159 milions d’euros i uns actius de 85 milions. Nudisco es dedica a l’elaboració i comerç d’aliments en conserves.

Tercer lloc en aquest particular top comarcal per a Kuups Design International, radicada a Ontinyent i dedicada a l’explotació comercial de la cadena de supermercats Economy Cash. En aquest cas, les dades publicades apunten a un volum de 148 milions de facturació i uns actius de 56 milions.

Quarta posició per a Cartonajes Bernabeu, domiciliada a l’Olleria, dedicaca a la fabricació de cartró ondulat i que en l’any de referència per a l’elaboració d’aquest rànking va arribar als 146 milions d’euros de vendes, mentre que els seus actius pujaven a la xifra de 118 milions d’euros.

Cinqué lloc per a Ubesol, dedicada a la fabricació i comercialització d’articles tèxtils humits destinats a la neteja i la higiene personal. L’empresa ubicada a Atzeneta d’Albaida va aconseguir un volum de facturació de 129 milions d’euros. La seua activitat està suportada amb uns actius de 116 milions.

Tanca aquest particular top 6 l’empresa que figura en el número 99 del rànking provincial. Es tracta d’altra empresa de l’Olleria, Soler Hispania, que es dedica a la venda d’articles de menage, porcellana, vidre i plàstic. Amb una facturació contabilitzada de 107 milions d’euros i uns actius de 164.

Aquest és un top 6 amb la informació elaborada a partir de les dades publicades per la firma financera Informa D&B sobre dades consolidades de facturació de l’any 2021 que són les últimes disponibles que s’han donat a conèixer a través del portal El Economista.es.