Les entrades per a Zoo i Smoking Souls demà a la venda

Foto: Pomelo Produccions

L’Ajuntament d’Ontinyent traurà a la venda aquest divendres les entrades per als concerts dels grups Zoo i Smoking Souls incloses a la programació d’enguany d”Ontinyent en Concert’. Les entrades es podran adquirir a la plataforma entradasparaeventos.es de manera separada (Zoo per 17 euros i Smoking Souls per 7 euros), amb la possibilitat d’adquirir un abonament conjunt per als dos concerts per 20 euros.

Cal recordar que el grup pegolí de rock alternatiu Smoking Souls actuarà dijous 19 d’agost a les 23:00 hores, a l’Esplanada de Tortosa i Delgado; el mateix lloc on dissabte 21 d’agost tindrà lloc el concert dels gandiencs Zoo, en un espectacle que barrejarà rap, break beat, rock i ska amb ritmes electrònics i lletres sobre qüestions d’actualitat. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, recordava que aquestes dues són les úniques actuacions no gratuïtes de les 6 que tindran lloc dins d”Ontinyent en Concert’, un cicle “perquè el públic de totes les edats puga gaudir d’uns dies d’agost en què no tindrem festes, però sí alguns actes de la Societat de Festers i activitats lúdiques organitzades per l’Ajuntament com aquestes, sempre de manera segura, en espais oberts i atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries”.

Cal recordar que a més d’aquestes dues actuacions, ‘Ontinyent en Concert’ oferirà una Tik Tok party per a públic adolescent a l’Esplanada de Tortosa i Delgado (dijous 19 d’agost a les 20:00 hores); l’espectacle Con Mucho Gusto 25 años a la Glorieta (divendres 20 a les 22:30 hores); i dues actuacions diumenge 22 a l’estacionament de la Paduana: l’espectacle La Rosa Encantada per a públic familiar a les 18:00 i el musical Como hemos cambiado a les 22:30 hores. Des de la regidoria es recordava que tota la programació i els seus horaris estan condicionats a l’evolució de la pandèmia, a les indicacions i recomanacions que es facen des de salut pública i a l’existència o no d’un toc de queda.