Les escoles esportives inicien la temporada més atípica

Coincidint amb l’inici del curs escolar, els diferents clubs esportius de la ciutat ja han començat, també, a reprendre l’activitat per a la nova temporada. Aquest és el cas, per exemple, de les escoles del Cava-Stock Logistic, el C.D Esport Base Ontinyent o el Club Martínez Valls Bàsquet, entre altres.

Les i els esportistes tornaven a posar-se en marxa després d’una abrupta finalització de la temporada anterior provocada per la Covid-19. Ara, les escoles esportives s’adapten a la situació amb un protocol de seguretat. Reduir els grups dels entrenaments; desinfectar material abans i després del seu ús; netejar-se les mans amb aigua i sabó, o gel hidroalcohòlic; control de temperatura; accés restringit a acompanyants; o l’ús obligatori de la mascareta fins a iniciar l’activitat física, són algunes de les mesures que han implementat.

Un esforç per part de clubs, tècnics, esportistes i famílies, per continuar practicant esport de manera saludable, amb tots els beneficis que aquesta pràctica ofereix als joves.