Les instal·lacions de La Concepción s’ajusten a les previsions del guió

Foto: Joaquín Cortés

El rodatge d’una pel·lícula precisa d’una sèrie de tasques prèvies indispensables abans de començar a gravar les primeres escenes. Aquesta és la comesa que està duent a terme, ara, l’equip d’una gran producció que es prepara en la Comunitat Valenciana i que compta entre les seues files amb l’ontinyentí Jorge Calatayud.

L’equip es troba embardissat en la cerca de localitzacions que serviran com a escenari per a la història. I un dels llocs en els quals es pensa és a Ontinyent, ja que, a més dels interiors, també interessen alguns possibles exteriors.

Jorge Calatayud ha visitat, al costat d’un altre membre de l’equip de producció del film, el Colegio La Concepción. Les seues instal·lacions s’ajusten a les previsions del guió i, al costat d’altres localitzacions, serà una de les opcions finalistes. La decisió es prendrà en les pròximes dues setmanes.

EX-ALUMNE
Calatayud, que va ser alumne d’aquest centre, ha reconegut que “ha sigut molt emocionant, recórrer les instal·lacions i els racons del col·legi i sobretot recordar tants moments viscuts”. Ara seran els departaments de direcció, art, fotografia i producció els que hauran de decidir les localitzacions definitives.

ORFENAT
Pocs, o millor dit, quasi cap detall s’ha filtrat fins al moment sobre la gran producció que s’està preparant. Entre l’escassa informació, encara que el projecte ja s’ha posat en marxa, se sap que la pel·lícula tractarà sobre un orfenat i que estarà ambientada tant en el que succeeix en el seu interior com als voltants de la institució. La trama es desenvolupa en 1994. Una dada curiosa, precisament aquest va ser l’any en què Jorge Calatayud abandonava el Colegio La Concepción.