Les obres del Vicent Gironés es preveuen en abril de 2025

La reactivació de les obres de reforma del col·legi públic Martínez Valls, tal i com s’ha conegut aquesta setmana, tenen una afectació directa cap a un dels centres educatius veïns. Es tracta del col·legi públic Vicent Gironés que també espera la seua reforma des de fa anys i que s’ha vista frenada a l’espera de desbloquejar la situació del primer.

Una vegada s’ha anunciat que en el mes d’abril es reprenen les obres del Martínez Valls, Ajuntament i Conselleria estan pactant els terminis per tal d’activar els treballs del Vicent Gironés. La idea plantejada és que serà en l’últim trimestre d’enguany quan puga eixir la licitació de les obres. Cal recordar que existeix un projecte redactat, encara que caldrà actualitzar preus, i que Conselleria permet la redelegació de les obres.

Així les coses la proposta que s’ha traslladat des del consistori preveu que siga en abril de 2025, una vegada acabe la reforma del Martínez Valls, quan s’enceten les obres del Vicent Gironés. D’aquesta forma no es realitzarà redistribució dels alumnes en altres centres educatius de la ciutat i s’aprofitarà l’aulari provisional de barracons que ja està instal·lat per fer-ne ús mentres es porta a terme la construcció.