fbpx

Les operacions a Ontinyent creixen un 12,5% durant el 1r semestre de 2018

L’Hospital d’Ontinyent ha registrat un increment de l’activitat quirúrgica del 12,5% en el primer semestre del 2018 pel que fa al mateix període de l’any anterior. Així ho afirmen des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, àrea en la qual “l’activitat quirúrgica ha augmentat en un 7,7%”, expliquen.

Segons manifesten des del departament, “les mesures que es van adoptar després del període estival de 2017 han donat el seu primer resultat mentre que el departament es prepara per finalitzar 2018 amb millors ràtios malgrat comptar amb els mateixos recursos humans que fa tretze anys”.

En xifres generals de l’àrea de salut que engloba l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i l’Hospital d’Ontinyent, “el departament va realitzar en el primer semestre de 2017 un total de 7.312 intervencions quirúrgiques mentre que aquest any ha superat al juny les 7.875 intervencions, d’elles 781 van ser d’urgència i la resta programades”. Dels dos centres hospitalaris del departament, “el d’Ontinyent és el que major increment ha registrat”.

Pel que fa a les consultes d’atenció especialitzada en el departament “també han augmentat”. En el cas de l’Hospital d’Ontinyent, el centre sanitari ha experimentat un increment de les seues primeres consultes “d’un 3% i d’un 9,9% en les consultes successives d’especialitats, la qual cosa suposa l’atenció de 2.785 pacients més que en el mateix semestre de 2017”, expliquen.