Les xiques de l’Escola del Triatló Ontinyent són quartes als nacionals d’Aquatló i Triatló Cros

El Club Triatló Ontinyent torna a un campionat d’Espanya gràcies a la participació de les i els esportistes de l’Escola. En aquesta ocasió, les diferents proves on han competit les 8 xiquetes i xiquets ontinyentins han tingut lloc a la localitat soriana d’Almazan.
Com ve sent habitual en aquests tipus de competicions nacionals, durant el cap de setmana s’han disputat diferents campionats. Ainhoa Montesinos, Laia Minguet i Joana de Llago han participat en el Campionat d’Espanya d’Aquatló, el qual ha estat format per un primer segment de 500 metres de natació en el riu Duero i un segon segment de 2.800 metres de carrera a peu. Les xiques van aconseguir la 4a posició per equips.
Neus Baldo, Jaume Gironés, Blai Boscà i Pau Minguet han participat en el Campionat d’Espanya de Duatló Cros, una modalitat que combina la carrera a peu i el ciclisme, dividida en tres segments. Els quatre esportistes van haver de completar una primera part de 2.800 metres de carrera a peu, abans de fer els 6 quilòmetres de ciclisme. L’última part del duatló consistia, novament, en 1.400 metres de carrera a peu.
A més, Ainhoa, Laia, Joana, Neus, Jaume, Blai i Pau també han competit al Campionat d’Espanya de Triatló Cros, el qual s’iniciava amb 500 metres de natació, continuava amb 6 quilòmetres de ciclisme i finalitzava amb 1.400 metres de carrera a peu. Les xiques van tornar a ser quartes per equips.
D’altra banda, Ana Maria Candrea va estar present al Campionat d’Espanya de Duatló i de Triatló Cros en categoria juvenil. El seu duatló va estar format per un primer segment de 6.000 metres, un bloc ciclista de 18 quilòmetres i una última carrera a peu de 3.000 metres. Al triatló, Candrea va haver de completar 1.000 metres de natació, 18 quilòmetres de ciclisme i 6 quilòmetres de carrera a peu.