L’Escola del Triatló Ontinyent suma tres pòdiums més al Triatló d’Alaquàs

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al municipi d’Alaquàs el I Triatló Escolar de la Vila, integrat al calendari dels Jocs Esportius organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, el club ontinyentí ha comptat amb representació en totes les categories, amb un total de 20 esportistes que han competit en les categories juvenils, cadet, infantil, aleví i benjamí.


Laia Minguet va ser la primera classificada de la categoria cadet, Carles Gironés va ser segon en alevins i Marc Sanz va aconseguir la tercera posició dels juvenils.


Diumenge també va ser un dia de competició per als adults del Triatló Ontinyent, qui es van desplaçar fins a la capital valenciana per a disputar el segon triatló de la Lliga de Clubs Caixa Popular, el Triatló de València – Platja de la Malva-Rosa.
Antonio Tortosa, Pierre Rueche, Enrique Torras, Josep Vañó, Quique Campos, Sergio Revert, Pau Minguet, Jordi López, Ramón Pla, Miguel Ángel Penadés i Borja Revert van completar l’equip masculí; el combinat femení va estar format per Neus Baldó, Ana Maria Candrea, Yolanda Valdés, Joana de Llago, Eva María Gandia i Pilar Coll.


Amb els resultats obtinguts en el Triatló de València, els xics es col·loquen en les 14 posicions de la Primera Divisió Masculina i les xiques passen del lloc 10 al 8 de la Primera Divisió Femenina.