L’Eset-Ontinet ajorna el partit del diumenge

Des del Club Martínez Valls Bàsquet han informat de l’ajornament del partit previst per a aquest diumenge, 1 de novembre, entre l’Eset-Ontinet i el UA Fundació Lucentum, corresponent a la jornada 5 de la competició de la Lliga EBA.

Després d’haver detectat dos casos positius de Covid-19 entre la plantilla de l’equip s’ha comunicat la situació a la Federación Española de Baloncesto (FEB) i a la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) per tal d’actuar amb responsabilitat, qui immediatament han pres la decisió d’ajornar el partit.

Els dos jugadors positius es troben bé i es pot dir que són pràcticament asimptomàtics, i la resta de l’equip, jugadors i cos tècnic, es troba a l’espera de realitzar-se les proves corresponents mentre compleixen les mesures preventives pertinents.

Cal destacar que el primer equip del club es realitza proves per a detectar la presència de Covid-19 abans de cada partit, tal com indica la normativa.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet desitgen una prompta recuperació dels jugadors afectats . A més, “volem aprofitar l’ocasió per a recordar la importància de ser responsables i complir totes i cadascuna de les mesures higiènic-sanitàries indicades per les autoritats. Minimitzar l’impacte d’aquest virus és un treball de totes i tots”, comuniquen des de l’entitat esportiva.