L’Eset Ontinet es prepara per a viatjar a Elx després de guanyar a casa

Després de les derrotes davant del Molina Basket i l’Infante, l’Eset Ontinet masculí tornava a assaborir el gust de la victòria en un encontre quasi vital. El darrer diumenge, el primer equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet guanyava per 73-71 al SCD Carolinas, un rival directe. Aquesta victòria marca distàncies amb els seus perseguidors més pròxims, els alacantins i el NB Xàtiva. Cal destacar l’actuació, per part de l’equip ontinyentí, d’Arnau Valderrama, amb 17 punts, 4 rebots i una valoració de 23.

Amb l’espenta moral que dóna un triomf davant de la seua afició, l’Eset Ontinet es prepara per a visitar al CBI Elche en la pròxima prova de la lliga EBA. Així, el diumenge, a les 18.45 hores, tindrà lloc el duel de la jornada número 20 en el pavelló Esperanza Lag. Un encontre que no serà gens fàcil. Els d’Elx estan en 5a posició, amb 12 victòries, enfront de les 7 victòries que fan que l’Eset Ontinet es mantinga en 8é lloc.

Pel que respecta a l’Eset Ontinet femení, l’equip ha gaudit d’una jornada de descans i reprendrà la competició aquest cap de setmana. De la mateixa manera que els seus companys del conjunt masculí, el grup dirigit per Toni Valero jugarà el diumenge, 25 de febrer. Serà a les 18.30 hores en el poliesportiu de Gandia, on s’enfrontaran a l’equip de la ciutat costanera. L’UPB Gandia és, ara com ara, líder de grup, amb només una derrota, mentre que les ontinyentines ocupen la tercera posició.