L’Eset-Ontinet femení jugarà un amistós amb l’equip junior del Valencia Basket

El pròxim 3 de desembre el Club Martínez Valls Bàsquet tindrà una cita molt especial. L’Eset-Ontinet femení disputarà un encontre amistós amb l’equip junior del Valencia Basket. El pavelló d’esports ‘Fernando Rubio Gimeno’ del col·legi La Concepción d’Ontinyent acollirà aquest partit, que se celebrarà al marc de les celebracions de la patrona de la ciutat i del centre. L’entrada serà gratuïta i l’encontre començarà a les 19.00 hores.

Encara que l’equip del Valencia Basket pertany a una categoria d’edat inferior, serà un partit complicat per a les jugadores de l’equip sènior femení del Martínez Valls Bàsquet, davant d’un rival dur i amb molt de nivell. Les d’Ontinyent afronten aquesta cita com un encontre que les servirà com un entrenament amb el qual continuar treballant i millorant de cara a la segona fase de la temporada.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet es fa una crida per acudir al pavelló de La Concepción i gaudir d’un partit amb molt de nivell i donar suport a l’esport femení. “Serà una oportunitat perquè les xiquetes del nostre club, d’Ontinyent i dels voltants puguen veure un gran encontre en la ciutat”, declaren.