L’Eset-Ontinet femení renova els seus primers noms

Després d’unes setmanes centrats en l’Eset-Ontinet masculí, aquesta setmana el Club Martínez Valls Bàsquet ha desvelat els primers noms que conformaran l’equip sènior femení per a la pròxima temporada 2022/2023.Els quatre noms fets públics corresponen a les primeres renovacions: Maria López, Maria Lucas, Àngela Sanz i Delia Monerris.

Pel que fa a López i Sanz les dues són jugadores d’Ontinyent i formen part del club des de ben menudes. Per a la primera, aquesta temporada complirà 14 anys en el club, mentre que la seua companya, 15. Totes dos provenen de famílies amb gran vinculació amb el Martínez Valls Bàsquet i els seus germans formen part d’altres equips del club. En el cas de Lucas (Muro d’Alcoi) i Monerris (Bocairent) aquesta serà la tercera temporada per a elles en l’Eset-Ontinet, un equip en el qual es van adaptar molt favorablement i del qual s’han convertit en una part quasi imprescindible.

Fitxatges

Des del Club Martínez Valls Bàsquet avancen que aquestes no seran les úniques renovacions de cara a la nova temporada, però també declaren que s’està treballant en la incorporació a l’equip sènior de noves jugadores de la zona. Uns fitxatges que s’espera puguen ser anunciats en les pròximes setmanes.

Inici d’entrenaments

Cal recordar que la pròxima temporada l’Eset-Ontinet estarà competint en la categoria Autonòmica i que començarà una nova etapa en mans de l’entrenador Toni Valero. El conjunt sènior femení ja està entrenant amb Valero i preparant-se per a l’inici de la competició. “Les primeres impressions de l’equip estan sent molt bones”, explica el tècnic, qui afegeix que “m’estan demostrant que són un grup amb moltes ganes de treballar i millorar en cada entrenament. Aquesta primera presa de contacte m’està servint per a anar tractant de fer evolucionar el joc i poder preparar-nos per a la temporada”.

Pel que fa als seus companys de l’Eset-Ontinet masculí, aquells que es troben al municipi estan també fent entrenaments en el poliesportiu, amb l’entrenador Saúl Blanco, per tal de continuar actius abans de l’inici de la pretemporada, que previsiblement serà després de la Setmana Gran de Moros i Cristians.