L’Eset Ontinet s’acomiada de la temporada

L’equip del Club Martínez Valls Bàsquet jugarà l’últim partit de la temporada aquesta vesprada a les 19:30 hores al Poliesportiu Municipal. Després de la derrota el passat dissabte a València contra el Picken La Cuina Claret, l’Eset Ontinet ja no té opcions de continuar en la lluita per l’ascens a Lliga EBA i per això el partit de hui serà l’últim encontre.

Encara que no es juguen res, l’encontre d’aquesta vesprada serà un partit intents. L’Eset Ontinet s’enfrontarà al Miarco Petraher, l’únic equip que els va guanyar per partida doble a la Fase Regular i amb qui han perdut dues vegades de les tres que s’han enfrontat.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet han fet una crida a la ciutadania per assistir a aquest encontre. “Volem agrair a tot l’equip el treball i l’esforç que han fet en aquesta temporada. Encara que no hem arribat a disputar la Fase Final, estem molt contents amb els resultats obtinguts. Aquest dissabte hem d’anar al Pavelló per animar al nostre equip i agrair-los per haver-nos fet gaudir del bàsquet com mai a Ontinyent” declaraven.

Aquesta no serà l’única cita a l’àmbit d’oci per a hui. Per als amants de la música més tradicional, Pep Gimeno “Botifarra” visitarà el Teatre Echegaray. El cantaor tradicional oferirà un concert en format duo a benefici de les festes de Sant Rafel. L’actuació començarà a les 19:00 hores. Les poques entrades que encara queden disponibles, es poden adquirir per un preu de 6 euros a través de la web de Caixa Ontinyent.

Per finalitzar l’agenda per aquest dissabte, la Biblioteca Social el Rebrot Bord d’Albaida celebrarà, a partir de les 18:00 hores, la projecció del documental “TOT INCLÒS. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes”. Després del visionament es durà a terme un col•loqui per a debatre el model de turisme massiu a les Illes Balears.