L’Eset-Ontinet s’enfronta aquesta nit al CB Vila per a fiançar les primeres posicions


L’equip sènior masculí del Club Martínez Valls Bàsquet s’enfrontarà aquesta nit al CB La Vila, un partit decisiu per a fiançar les primeres posicions en aquesta recta final. Es tracta de la segona vegada que els de Saül Blanco es desplacen a la Vila, i la quarta que s’enfronten a aquest equip. Fins al moment sempre han eixit victoriosos els d’Ontinyent.

L’Eset-Ontinet intentarà repetir el bon joc i resultat de l’últim diumenge, quan la victòria davant del CBC Manises-Quart, per un 76-26, els donava l’alé que necessitaven per a no perdre les opcions de classificar-se per a la Fase Final i lluitar per aconseguir l’ascens a Lliga EBA.

L’encontre, a casa del CB La Vila, serà hui a les 21:00 hores, i encara que els de la Marina Baixa ja no té opcions per a classificar-se, els d’Ontinyent no poden deixar perdre l’oportunitat. Així mateix, més enllà del resultat de hui, caldrà estar pendent de l’encontre entre el Miarco Petraher i el CBC Manises-Quart, ja que una victòria d’aquests últims seria favorable per als d’Ontinyent.

Podreu consultar la crònica del partit d’aquesta nit en l’edició de demà, dissabte, d’El Periòdic d’Ontinyent.