L’Eset-Ontinet s’enfrontarà aquesta vesprada contra el CB Mutxamel-MTX

L’Eset-Ontinet masculí tornarà a jugar fora de casa, serà a les 19.00 hores en casa del CB Mutxamel-MTX. L’equip de bàsquet aconseguia la seua sisena victòria el passat diumenge 28 de novembre Sant Vicent del Raspeig, amb un resultat de 69-91 davant de l’Adesavi. Un encontre que començava molt igualat, amb un rival que jugava a casa i buscava amb força la seua primera victòria. Així el primer quart finalitzava amb un 22-23 en el marcador. En el segon període, el primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet continuava fent el bon joc que li caracteritza aquesta temporada i aconseguia marcar un avantatge considerable, arribant al descans amb un 34-54.

L’inici del tercer quart va suposar una baixada de ritme per a l’Eset, sent l’únic període que van perdre els d’Ontinyent, i donant com a resultat un marcador de 53-69. Però l’equip dirigit per Saúl Blanco sentenciava el partit en l’últim quart i amb un resultat final de 69-91 continua sent líder a la classificació i el conjunt més anotador. Una nova victòria que serveix per a agafar força davant de les pròximes jornades, en les quals s’enfrontarà als equips més forts de la classificació.