fbpx

L’hospital tindrà servei d’anestèsia epidural les 24 hores

L’Hospital d’Ontinyent ha ampliat el servei d’anestèsia per tal de garantir la dispensació d’anestèsia epidural les 24 hores. Així s’ha confirmat des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent a l’alcalde, Jorge Rodríguez, en un encontre que ha reunit al primer edil amb la gerent del Departament, Marga Llaudes; la directora de l’Hospital d’Ontinyent, Mª José Dasca; el director del Centre de Salut Pública de Xàtiva, Guillermo Jorques i a la regidora de Sanitat, Matilde Francés.

Fins ara l’hospital comptava amb un únic anestesista presencial, que des de fa dues setmanes, compta amb el suport d’un segon anestesista localitzat de guàrdia, “el que permet garantir la prestació del servei d’anestèsia epidural durant les 24 hores”, afirmen des del consistori. A més a més, des d’aquest mes de maig el cap d’anestesistes del departament, Julian Garcia, realitzarà xerrades mensuals a Ontinyent a les dones embarassades de 8 mesos, explicant el procés del part i el funcionament del servei d’anestèsia.

A la reunió també es confirmava que el servei d’urgències de l’hospital ontinyentí està totalment obert i a ple rendiment i es confirmava que des de la pròxima setmana l’Hospital d’Ontinyent serà el de referència per a intervencions quirúrgiques de pacients de la zona de l’Olleria, Alfarrasí i Montaverner, que fins ara es desplaçaven a Xàtiva. Igualment, s’avançava que aquest estiu “no es tancarà cap consulta d’especialitats a l’hospital ontinyentí”.