L’Institut de l’Estació començarà el pròxim curs en barracons

La remodelació integral que portarà a terme l’Institut de l’Estació serà l’obra més gran i important del centre educatiu en més de mig segle d’història. En aquests moments el projecte, ja redactat i aprovat, està pendent de la fase de licitació. L’increment dels preus ha frenat de moment que s’avance en aquesta fase administrativa, encara que l’objectiu està centrat en començar les obres en l’últim trimestre de l’any 2023.

Però des de la Conselleria es pretén que tot allò que es puga avançar no siga impediment amb la presència d’alumnes i el funcionament normal de l’activitat docent. Així les coses s’ha decidit que el pròxim estiu s’instal·len aules prefabricades amb capacitat per a prop de 1.000 alumnes. La zona elegida serà el terreny del camp de futbet.

Tant l’alumnat com el professorat, personal administratiu i de neteja començaran el curs acadèmic 2023/24 ja reubicats en aquestes instal·lacions provisionals on romandran mentre perduren les obres de reforma integral de l’Institut de l’Estació.