Lluís Felipe, la perla de l’Ontinyent 1931, fitxa per l’Albacete

És una mala notícia. És una bona notícia. Lluís Felipe, la perla de l’Ontinyent 1931 C.F., un dels jugadors emblemàtics des de la refundació del club en 2019, un dels exponents d’aquell Juvenil de l’Ontinyent C.F. que havia estat en el projecte des del primer moment i que va assumir aquell reinici del primer equip de la ciutat, diu adéu. Lícit i legítim. Trist per a l’afició que s’ha enamorat del seu nervi, del caràcter descarat i atrevit, dels seus gols (44 gols, el màxim artiller del club en aquests anys). Il·lusionant per al jugador i els que l’envolten perquè és una oportunitat per crèixer i per obrir-se un futur en el complicat mónt del futbol.

Lluís Felipe fitxa per l’Albacete Balompié. Se’n va al club manxec i jugarà, d’entrada, en el filial, l’Atlético Albacete, que milita en la Tercera Divisió, però entrenarà amb el primer equip de Segona.

L’adéu d’un dels jugadors emblemàtics de l’Ontinyent es produeix després de la renovació de la base de l’equip per a la pròxima temporada i quan encara s’espera que s’anuncie algun fitxatge. Des del club del Clariano s’ha agraït i s’ha desitjat bona sort al jugador ontinyentí que ara enceta una nova aventura que, potser, el porte a noves metes. Amb tot, el jugador i l’entitat deixen la porta oberta perquè els de casa sempre poden tornar.