L’Ontinyent, amb els baixets i sense pressió, contra el Gandia

El Gandia que es va enfrontar a l’Ontinyent a El Clariano a la segona jornada de lliga al mes de setembre no té res a veure amb el que es trobarà el diumenge l’equip de Roberto Bas al Guillermo Olagüe a partir de les 16:30 hores. Aquell equip s’havia configurat dies enrere, amb una pretemporada exprés amb concentració a l’hotel inclosa per accelerar la preparació d’una plantilla confeccionada a corre-cuita. L’equip s’ha anat conjuntat i pujant escalons fins a situar-se a la meitat de la taula. Però el Gandia en vol més i s’ha bolcat amb fitxatges aquesta setmana en què ha incorporat quatre nous jugadors de 1a i 2a RFEF. L’Ontinyent ja ha avançat que “acabarem amb els nostres, a mort”, sense previsibles fitxatges per al que queda fins acabar la temporada.

Així les coses, a més, el diumenge l’equip blanquinegre viatja amb una davantera que haurà de configurar-se amb els baixets, és a dir, amb Lluís Felipe, Cambreta, Pablo Francés, perquè les dos referències d’atac amb més alçada seran baixa. Cobo va vore targeta groga davant del Soneja i haurà de complir un partit de sanció. David Torres es va lesionar en els entrenaments i tampoc podrà ser de la partida.

Per tant, amb els de la casa que ja han donat més d’una alegria en els últims anys i sense cap pressió perquè l’equip ja està virtualment salvat i ara toca afrontar la resta de la lliga amb noves il·lusions. La millor prova és el joc que estan desplegant Osoro, Víctor Revert, Lluís Felipe, Pablo Francés i Cambreta que configuren una generació de jugadors d’Ontinyent que està fent història.