L’Ontinyent CB celebra un partit solidari a benefici d’El Somni de Laia

L’Ontinyent Club de Bàsquet disputarà el seu tradicional partit benèfic el pròxim 17 de desembre. Com ja és habitual, l’entitat esportiva farà coincidir aquest esdeveniment amb un encontre de lliga del seu primer equip, l’Eset Ontinet masculí. Per a aquesta ocasió, el club ontinyentí ha decidit tornar a col·laborar amb l’associació local El Somni de Laia, de la mateixa manera que l’anterior temporada.

L’esdeveniment tindrà lloc durant la jornada 12 de la lliga EBA, que enfrontarà a l’Eset Ontinet i al NB Xàtiva en el pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción d’Ontinyent. La jornada festiva, solidària i esportiva començarà les 17.00 hores, amb la celebració de la presentació de tots els equips que formen l’Ontinyent Club de Bàsquet per a la temporada 2023/2024. A les 19.00 hores, començarà el partit.

L’entrada consistirà en un donatiu de 3 euros, que aniran íntegrament destinats a l’associació El Somni de Laia. Amb cada entrada s’obtindrà una participació per a una rifa, que es durà a terme en el descans de l’encontre. Tots els premis i col·laboracions aniran desvetllant-se a través de les xarxes socials de l’Ontinyent CB.

Les entrades es podran aconseguir a través dels entrenadors del club, escrivint un missatge privat en el perfil de Facebook o Instagram de l’Ontinyent Club de Bàsquet o en el mateix pavelló Fernando Rubio el dia de l’encontre.

LA SÍNDROME D’ANGELMAN

Laia Nadal Martínez és una xiqueta ontinyentina de 5 anys amb síndrome d’Angelman. Per tal de visibilitzar aquesta condició i de donar resposta a les necessitats que aquesta comporta, va nàixer l’associació El Somni de Laia. 

“Des de l’Ontinyent CB hem volgut tornar a treballar amb Laia i la seua família. Som conscients que hi ha moltes entitats a la ciutat que ajudar, però les malalties rares moltes vegades estan invisibilitzades o tenen possibilitat de tindre un gran altaveu. Volem ajudar a Laia, contribuir en el gran nombre de teràpies que necessita, però també ser un mitjà per a donar veu a la síndrome d’Angelman”, declaren des del club ontinyentí.

Des de l’associació El Somni de Laia han agraït al club “per pensar de nou en nosaltres i donar visibilitat a la síndrome d’Angelman. Des d’ací volem animar a tots a acudir al partit del dia 17 de desembre, a gaudir d’aquest esport i d’una vesprada plena d’emocions, mentre animem als nostres campions”.