L’Ontinyent CB estrena l’any amb la incorporació de Vuk Vucetic

L’Eset Ontinet masculí, primer equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet, ja ha tornat de les vacances de Nadal. El conjunt dirigit per Saúl Blanco reprenia aquest dimarts els entrenaments i ho feia amb la incorporació d’un nou jugador. Vuk Vucetic se suma a l’Eset Ontinet. El jove, de 19 anys i nacionalitat noruega, arriba procedent del CB Alpicat, equip del grup C-B de la Lliga EBA. Vucetic substituirà a Muorwell Kur, a causa d’una lesió que requereix el seu pas per quiròfan no podrà continuar en l’equip.

El nou fitxatge podria debutar aquest cap de setmana, quan es reprendrà la competició després del descans nadalenc. Els ontinyentins tenen una gran i complicada prova per davant. El diumenge, dia 7, a les 18.00 hores, s’enfrontaran al UPB Gandia, ara com ara líder de la classificació. Aquest encontre es disputarà a casa dels de la Safor.

25 ANIVERSARI

Aquest 2024, l’Ontinyent CB complirà 25 anys des que es formarà com a club de manera oficial, amb el nom Club Martínez Valls Bàsquet. Des de l’entitat esportiva ja s’està treballant en l’organització d’una sèrie d’activitats per celebrar aquest aniversari, que tindrà lloc durant tota la temporada 2024/2025.

Per això, s’està configurant la creació d’una comissió per a organitzar, gestionar i col·laborar en tot allò referent a aquesta celebració. Qualsevol persona interessada en formar part d’aquesta pot posar-se en contacte, amb un missatge privat, a través del perfil de Facebook i Instagram de l’Ontinyent Club de Bàsquet. “Volem agrupar tant a jugadors actuals del club, com als seus familiars, a aficionats i, per descomptat, a totes aquelles persones que encara que ara no formen part del club, sí que ho han fet en etapes anteriors. Tots ells són responsables del fet que hui estem ací”, declaren des del club.