L’Ontinyent CB recapta 2.084 euros per al Somni de Laia i la síndrome d’Angelman

Foto: 2Clicks

L’Ontinyent Club de Bàsquet ha aconseguit recaptar, en el seu partit benèfic, un total de 2.084 euros que han anat destinats a l’associació ontinyentina El Somni de Laia, per la síndrome d’Angelman. Amb aquesta xifra s’obté l’import més gran recaptat des que l’entitat celebra aquest encontre solidari, ja fa aproximadament una dècada.

Tant des de l’Ontinyent CB com des del Somni de Laia han volgut agrair tota la col·laboració i contribució de totes les persones que van acudir a l’encontre, així com les empreses i entitats que van voler sumar-se a aquesta festa esportiva i solidària. L’import recaptat servirà per a finançar part de les múltiples teràpies que necessita Laia, una xiqueta de 5 anys d’Ontinyent amb síndrome d’Angelman. “És important que els clubs, com el nostre, que tenen capacitat de moure a una gran massa social, aprofiten aquest fet per a sumar sinergies i ajudar a causes com la del Somni de Laia. Estem molt agraïts de la resposta de la gent”.

L’encontre benèfic va coincidir amb l’encontre de lliga EBA entre l’Eset Ontinet i el NB Xàtiva, guanyant els de Saúl Blanco per 75-71, en un encontre prou igualat. Aquesta victòria serveix per a anar-se’n de vacances de Nadal amb bon sabor de boca i marcant distància respecte a la part baixa de la taula classificatòria.

Abans del partit, l’Ontinyent CB va celebrar la seua primera presentació amb la nova nomenclatura. Tots els equips del club de bàsquet ontinyentí es van donar cita en el pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción. L’acte va estar conduït pel comunicador Arturo Reig i va comptar amb les intervencions del president de l’Ontinyent CB, Elu Mancebo, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Ferran Gandia. A més a més, un dels moments més emotiu de la vesprada va ser l’homenatge a Gonzalo Amador. El ja ex jugador va rebre unes paraules de la Directiva de l’Ontinyent CB, així com una gran ovació per part de l’afició i els seus companys. Des del club van anunciar la retirada del número 7, el que lluïa Gonzalo en la seua samarreta, com a homenatge.

La competició es reprendrà el pròxim 7 de gener, a les 18.00 hores, quan l’Eset Ontinet viatjarà a casa de l’UPB Gandia, líder a la classificació.