L’ontinyentí Héctor Tolsá es corona amb el plata al triatló Europeu Youth de La Baule

Ahir, divendres 16 de setembre, es va disputar la semifinal del Campionat Europeu Youth de La Baile en el qual l’ontinyentí Héctor Tolsá va quedar en tercer lloc. D’aquesta manera, es va classificar a la final del mateix que tenia lloc durant el dia de hui.

Després d’una llarga jornada, Tolsá ha aconseguit la medalla de plata amb una marca de 22:09, tan sols a un segon del primer classificat Tristan Douche. L’ontinyentí ha lluitat dur durant tota la competició, destacant el moment de l’esprint final en el qual ha avançat al seu rival Brandon Pye coronar-se amb la seua posició final.

Concretament, a la modalitat de natació ha aconseguit una marca de 04:21, seguida dels 10:27 obtinguts al ciclisme. Finalment, la disciplina de carrera a peu ha estat marcada per 6:11.

És així com, després d’una dura temporada, el triatleta ha portat al podi, no sols a la selecció espanyola, sinó també al seu poble, Ontinyent.