fbpx

L’ontinyentí Miguel Àngel Bonilla guanya el cartell de la Cavalcada d’Alcoi

La pròxima Cavalcada de Reis d’Alcoi, segons la tradició la més antiga d’Espanya (enguany es celebra l’edició 139), ja té cartell anunciador. L’obra que ha presentat l’artista d’Ontinyent Miguel Ángel Bonilla ha aconseguit el premi únic de 1.200 euros en el concurs convocat per l’Ajuntament d’Alcoi, sent l’elegida pel jurat entre les 38 propostes presentades enguany. El cartell serà penjat el pròxim 1 de desembre, a les 18’30 hores, en la façana de l’Ajuntament.

Miguel Àngel Bonilla va ser l’autor del cartell de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent de 2019. L’ontinyentí és l’autor de dissenys i logotips corporatius, com el del 150 aniversari de Creu Roja Zaragoza o el Bicentenari de la Batalla del Trocadero. A més, l’any passat va ser guardonat amb el segon premi en els Premis Samsung d’Art Digital a Espanya i Portugal.

L’autor del cartell de la Cavalcada d’Alcoi, que precisament va estudiar Disseny Gràfic en l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi,  destaca per la seua faceta com a il·lustrador i compta amb una trajectòria pictòrica reconeguda amb premis en certàmens de caràcter nacional.