L’ontinyentí Salva Albert guanya la 10K de Gandia

El corredor d’Ontinyent Salva Albert Bolinches s’ha imposat aquest cap de setmana en la prova de 10 kilòmetres celebrada a Gandia. La competició va tindre lloc ahir diumenge i el corredor del CAVA-Stocklogistic va aconseguir ser el primer en la categoria de veterans C amb un cronòmetre de 37 minuts i 7 segons, com a temps oficial.

La carrera de Gandia va reunir un total de 746 corredors que disputaven aquesta modalitat (també es celebrava la prova de la mitja marató). Salva Albert va creuar la meta en la posició número 37, a 5 minuts i 4 segons del vencedor absolut, però ho va fer com a primer dins de la seua categoria per edats.

El d’Ontinyent va aconseguir anar de menys a més per acabar imposant-se als altres corredors de la seua categoria. Tot això en un matí de diumenge on el fort vent que va bufar durant algunes fases de la prova va impedir que s’aconseguiren millors marques. Curiosament el vent va cessar quan es va acabar la competició. La carrera es va desenvolupar per la zona de la platja i va estar organitzada pel Club de Córrer El Garbí.