L’ontinyentina Ana Brotons publica el seu llibre ‘Tú Navidad, Yo Ramadán’

Foto: 2CLICKS

L’amor pot ser tan intens com les diferències que ho separen”. Així comença la sinopsi de Tú Navidad, Yo Ramadán la primera novel·la publicada d’Ana Brotons Soler. Una història amb molt de romanç, catalogada dins del gènere New Adult, però, també, amb una gran dosi de comèdia i que estarà disponible en totes les llibreries a partir del 12 de febrer, coincidint amb la setmana que se celebra Sant Valentí.

“Ixea és una xica alegre, optimista i plena de vida. No obstant això, li falta alguna cosa: un nuvi amb el qual poder acudir a les reunions familiars en dates nadalenques. Adam, en canvi, és taciturn i distant; allunyat dels seus familiars i de la seua terra, cerca cada dia la manera de sobreviure. Què passarà si el destí decideix unir els seus camins?”. Així es presenta la història que porta l’autora ontinyentina. “La trama comença a València, concretament, els dos protagonistes es coneixen en el metre. Després la història es trasllada a Benasque. Al principi s’emporten molt malament. És un haters to lovers. Ella és molt intensa”, explica Ana.

Des de jove, l’escriptora ha sigut una apassionada de la lectura. Abril Camino i Ana González Duque són algunes de les seues autores preferides. En la seua època d’institut va escriure algun relat per a treballs o concursos, però no va ser fins al naixement del seu fill quan va decidir endinsar-se, de debò, en el món de la narrativa. “Vaig patir una depressió postpart i necessitava una manera de canalitzar el que estava sentint”, conta.

A través de les xarxes socials d’Ediciones Carena, l’editorial que ha decidit publicar Tú Navidad, Yo Ramadán, ha aprofitat la promoció del llançament del llibre per a acompanyar-lo d’un sorteig. A més, juntament amb la seua agent literària, Eva Fraile, Ana ja està preparant diverses presentacions.

A l’espera de tancar una data a Madrid, l’ontinyentina realitzarà una presentació ací, a casa. Serà el dia 23 de febrer, a les 19.00 hores, en el Centre Cultural Caixa Ontinyent. A més d’en llibreries, la novel·la també estarà disponible en versió electrònica en diferents plataformes com Amazon.

REFERENTS
Tú Navidad, yo Ramadán és el primer treball de Brotons que serà publicat, però aquest no és el seu primer llibre. Ja té escrites altres dues obres de fantasia, el gènere amb el qual va començar a escriure i que enfoca més a la literatura juvenil. Un d’aquests llibres de fantasia es troba en el procés de selecció de tres editorials diferents, per la qual cosa Ana confia que puguen veure la llum.

“Quan escric fantasia no ho mescle amb el romanç. Tampoc a l’inrevés. El que sí que coincideix en les meues històries és la presència de personatges multiculturals i multiracials. El meu fill és mig marroquí i vull que el dia de demà, quan llija, puga trobar personatges amb els quals sentir-se identificat” conclou.