Lurbel Team People Sapiens, campió de KV

Gran actuació del Lurbel Team al Campionat de Clubs de Kilòmetre Vertical celebrat fa uns dies a Albanchez de Mágina (Jaén). Tant l’equip femení com el masculí van aconseguir la primera posició en aquesta cita esportiva nacional.

El quadre femení va estar format per Maria Fuentes, Ingrid Sánchez, Rosa María Lara, Ana Tauste i Maria Beltrán. Mentre que en l’equip masculí eren: Adrián Ivars, Carlos Ciprés, Santi Navarro, Carlos Pasqual i Javi Lurbe. Amb eixida des de la mateixa població, aquest Kilòmetre Vertical frega els 1000 metres de desnivell positiu en escassos 2,7 km. Aquesta prova s’ha convertit en tot un referent de les carreres verticals, “per la seua verticalitat i el seu final tècnic, on s’ha de grimpar fins a coronar el cim del Pic Aznaitín, amb 1745 metres d’altitud”, expliquen des de Lurbel.

Com és habitual, la prova es va dur a terme en la modalitat contrarellotge individual i de manera escalonada. El millor crono del team ho va marcar Adrián Ivars, amb un temps de 37:40, i quedant tercer a la classificació general. Aquest resultat va aconseguir que l’equip masculí fora campió d’Espanya en aquesta prova. Pel que fa al conjunt femení, la més ràpida de l’equip va ser Maria Fuentes, amb un temps de 45:39. “Les sensacions van ser millor de les esperades. Em vaig sentir molt forta durant tot el recorregut”, explica l’esportista. Amb aquest resultat, sumat a les grans actuacions de la resta de companyes de grup, feia que el conjunt es proclamara també campió en la seua categoria.