L’Utiye homenatja a ‘Juanito’, projeccionista de l’Echegaray

Amb motiu del seu 50 aniversari, el cine club Utiye vol homenatjar a una sèrie de col·laboradors essencials en la seua trajectòria. Es tracta de persones vinculades a les Juntes Directives que han existit al llarg de la història de l’entitat cultural i al projeccionista del Teatre Echegaray, Juan López Forte ‘Juanito’, en representació de totes les persones anònimes que han treballat per al cinema a la ciutat i la seua contribució a mantindre viva l’afició al seté art.

Per aquest motiu, el cine club Utiye retrà un senzill homenatge a l’Ajuntament d’Ontinyent; a Caixa Ontinyent; als presidents de les diferents directives que ha tingut el cine club al llarg dels temps i que han invertit desinteressadament el seu temps lliure en aquesta associació: José Ángel Gironés, Joan Antoni Tolsá, Imma Gandia, Toni Tortosa i Joan Enric Valiente. Per últim a Juan López Forte, que representa “la personificació del treballador que estima la faena que fa, l’ànima del Teatre Echegaray, que sempre ha demostrat un desig de contribuir, més enllà de les responsabilitats pròpies del seu lloc de treball, a la consecució de l’objectiu principal de les activitats culturals: que totes les persones se sentiren agust.

Tot seguit, se celebrarà un vi d’honor per celebrar aquesta efemèride i compartir conversa amb els assistents i homenatjats.

L’acte tindrà lloc aquest dimecres, 24 d’octubre, a les 19.30 h, al Centre Cultural Caixa Ontinyent.