Mamen García, l’àvia ontinyentina de Billy Elliot

L’actriu, cantant, compositora i pianista ontinyentina Mamen García triomfa al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid amb el musical Billy Elliot.

Mamen interpreta a l’àvia de Billy, un personatge entranyable per tot el que significa, pel que mostra i pel que amaga. Del seu paper destaca la productora “el seu gran cor, darrere de la seua aparença dura es troba una dona bona i el millor de tot és l’amor que sent i mostra a Billy i, una cosa gens fàcil, que és capaç que comprendre allò que li ocorre en cada moment. Per això, es converteix en l’aliada del protagonista del musical dins de la seua pròpia casa”.

Mamen García, l'àvia ontinyentina de Billy Elliot El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

Mamen García comparteix escena amb actors consolidats del panorama teatral espanyol com són Natalia Millán, Carlos Hipólito, Adrián Lastra, Juan Carlos Martín, Noemí Gallego i Alex Amores. Un repartiment format per més de 100 artistes que donen vida als personatges més apassionants que s’hagen vist en un musical. Billy Elliot es va estrenar el 5 d’octubre del 2017 al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid i més de 250.000 persones ja s’han deixat delectar per la màgia d’aquest musical. Aquesta producció musical, que supera els 5 milions d’euros, tan sols es pot veure a Madrid, on ha aplegat després d’11 anys d’èxit al West End de Londres i 6 a Broadway, i on ja ha sigut vist per més de 10 milions d’espectadors.

L’ontinyentina ha treballat en obres de teatre i musicals com ‘El musical Zorba el Griego’, ‘La Bubulina’, ‘Vania’, ‘Éramos tres hermanas’, ‘Follies’, ‘Happy End’, ‘Terapias y crisis de identidad’, ‘Mamen Poliforma-Moliforma’, ‘Escuela Nocturna’, ‘El hombre de la Mancha’, a més de participar en sèries televisives de gran èxit com ‘Escenas de Matrimonio’ o ‘La que se avecina’.