Mari Carmen Martí, llumenera major de Sant Esteve

Ahir diumenge es van celebrar els actes oficials de nomenament de la nova llumenera major de Sant Esteve. La jornada es va obrir amb la celebració d’una missa a l’església del col·legi ‘La Concepción‘ en record dels onze llumeners difunts al llarg dels tres anys transcorreguts des de l’anterior relleu en el càrrec. En el transcurs de la misa va tindre lloc el tradicional acte del traspàs de la flama, que simbolitza la llum de Sant Esteve, del llumener eixint a la nova llumenera major.

Seguidament, un nodrit grup de llumeners es va reunir a un restaurant per tal de celebrar un esmorzar de germanor en el que va tindre lloc l’acte oficial de canvi de llumener. José Luis Terol Vidal entregava la clau, que representa la de l’ermita, a la nova llumenera Mari Carmen Martí Gramage.

A continuació José Luis Terol, va dirigir unes paraules als assistents agraint a tots els llumeners l’ajuda prestada en tot moment “per tal de fer més gran la festa”. Després va prendre la paraula el president de l’Associació, José María Micó Ferrandiz, que va donar les gràcies al llumener major eixint per la seua tasca en els més moments complicats de la pandèmia quan va prendre la possessió del càrrec en abril de 2019.

Després de rebre el diploma commemoratiu de mans del president de l’Associació de Llumeners, Mari Carmen Martí Gramage va finalitzar l’acte adreçant-se als assistents per tal de donar les gràcies i desitjar a tots que, per fi, enguany tinguem unes festes en normalitat.